Teamleider productie, locatie Tiel - LIPS+

Teamleider productie, locatie Tiel

Recent hebben CleanLease en Lips+ de handen ineen geslagen en zullen samen verder gaan onder de CleanLease vlag. Momenteel zijn we druk bezig om de beide bedrijven samen te voegen waardoor nog niet alle bedrijfsuitingen gelijk zijn.

De bedrijfscultuur kenmerkt zich als een ambitieus en continue zijn we bezig met verbeter-projecten en het optimaliseren van processen. Dit heeft de afgelopen jaren in productiviteitsslagen geresulteerd. Verbeteren staat centraal en er is dan ook ruimte voor nieuwe ideeën. Alle collega’s werken samen hard aan hetzelfde doel en ontwikkelingen kunnen dan ook erg snel gaan. De sfeer is professioneel maar ook informeel.

Voor onze vestiging te Tiel zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Teamleider productie 

Je ziet verandering als een uitdaging en de wil om continu te verbeteren zit in je genen.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van meerdere afdelingen in de wasserij.

Jouw taken zijn onder andere het behalen van de productiedoelstellingen en het maken van de personeels- en productieplanning voor jouw afdeling. Natuurlijk is het motiveren, instrueren, opleiden en begeleiden van de medewerkers een belangrijke taak. Kwaliteit, milieu en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Je draagt zorg voor het behalen van de hiervoor gestelde normen en eisen, waaronder continu waarborgen van de kwaliteit van het eindproduct. Je rapporteert aan de productiemanager.

Wat verwachten wij?

Wij zijn op zoek naar kandidaten uit Tiel of directe omgeving met een opleiding op MBO+ eventueel aangevuld met een middle-management en/of VAPRO B. Daarnaast zijn procestechnische- en communicatieve vaardigheden een must. Kennis van Lean-methodieken is een pré.

Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en je beschikt over organisatorische capaciteiten en leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie.

Wat hebben wij te bieden?

  • Een informele werkomgeving waar jij jezelf kunt ontwikkelen
  • Marktconform salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en 25 vakantiedagen

Informatie en sollicitatie: Heb je belangstelling, richt dan jouw sollicitatie, voorzien van een CV aan: hr@lipsplus.nl ter attentie van Sandra Brouwer. Voor meer informatie kun je met Bert Ribbink, bedrijfsmanager, contact opnemen: telefoonnummer 0344 – 67 91 00.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.