Over LIPS+ – LIPS+

Over LIPS+

Samen voor de grote PLUS

Over LIPS +

Wie zijn wij

LIPS+ is in Nederland dé landelijke dienstverlener als het om textielverzorging gaat. Wij hebben meerdere grote wasserijen en wascentra verspreid over heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat we altijd in de buurt zijn van onze klanten. Alle wasserijen en wascentra zijn modern en efficiënt ingericht voor de reiniging van linnen, beroepskleding en uw persoonlijke was. Al onze 950 medewerkers dragen elke dag hun steentje bij om ervoor te zorgen dat onze klanten en haar patiënten en cliënten worden ontzorgt op het gebied van textielverzorging.

Optimale hygiëne voor een veilige en prettige omgeving om in te wonen, te herstellen en in te werken: u bereikt het met LIPS+, want wij gaan verder dan alleen textielverzorging. We werken intensief met u samen en optimaliseren het gehele proces. Zo ontstaan verrassende mogelijkheden. We ontzorgen en ondersteunen u actief bij kostenbeheersing van textielverzorging. Met onze complete oplossingen voegen wij waarde toe aan uw organisatie. De risico’s, logistiek en het regelwerk nemen wij namelijk graag uit handen.

Hierbij vergeten wij geen seconde de onmisbare rol die textiel speelt in de zorg. Het is de doek die de pasgeboren baby warmte geeft, het is de kleding waarin iemand fijn kan werken, het favoriete vest van oma en het kussen waarop iemand in rust herstelt. Onze inspanningen staan dan ook altijd ten dienste van een nóg beter zorgaanbod.

Een van de gevonden voorwerpen

Samen voor de grote PLUS

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.