Particulieren - LIPS+

Particulieren

Onze oplossingen voor particulieren

Persoonswas

Kleding heeft emotionele waarde en het leidt tot onvrede en onrust bij uw cliënten wanneer het niet tijdig terugkomt of zelfs zoek raakt. Om dat te voorkomen werken wij met de LipsPlus Identification tag (LI-tag); een klein, flexibel merkje met daarin een UHF (Ultra High Frequency)-chip.

Door deze chip weten we gedurende het gehele was- en afwerkproces exact waar uw favoriete blouse zich bevindt. Wij zijn de eerste wasserij wereldwijd die de tag-technologie op deze schaal succesvol toepast en hebben voor dit concept een innovatieprijs, de Global Best Practice Award, gewonnen.

Resultaat: doordat de kleding voorzien is van een LI-tag wordt alle schone was per cliënt gesorteerd en terugbezorgd.

De sok van opa Wim

Laat uw persoonswas verzorgen door LIPS+

Meld u aan en wij nemen contact met u op.
Dat is weer een zorg minder in de zorg!

100% leveringsbetrouwbaarheid

Unieke chiplabelregistratie door middel van de LI-tag

Bij binnenkomst in de wasserij voorzien wij het persoonsgoed van uw cliënten van een chiplabel; de LipsPlus Identification tag (LI-tag); een klein, flexibel merkje met daarin een UHF (Ultra High Frequency) -chip. De cliënt gegevens koppelen wij aan de LI-tag.

Uit privacy-overwegingen zijn de gegevens digitaal beveiligd en alleen door LIPS+ en op de locatie door de zorginstelling uitleesbaar. Tijdens het volledige wasproces wordt de LI-tag voortdurend gescand, waarmee wij gegarandeerd zorgen voor:

  • Altijd complete pakketten schoon wasgoed, op persoonsniveau gesorteerd;
  • Het volledig uitsluiten van verkeerd afgeleverd wasgoed en/of vermissingen.

Resultaat: LI-tag biedt 100% borging van leverbetrouwbaarheid:

Geautomatiseerde vergelijking van vuil ingeleverde artikelen met gewassen artikelen gedurende meerdere fasen in het proces; Multiscan met controle van elk geseald pakket met schoon wasgoed.

Wilt u meer informatie over het laten verzorgen van uw persoonswas?

Bel ons op (010) 232 26 66 of stuur ons een bericht.

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.