Diensten - LIPS+

Diensten

Zorg

Met meerdere grote wasserijen en wascentra verspreid in heel Nederland zijn we altijd in de buurt van onze klanten. Uw was? Onze zorg!

Particulier

LIPS+ ontzorgt haar klanten op het gebied van textielverzorging. U kunt elke dag opnieuw vertrouwen op onze dienstverlening die naadloos aansluit op uw persoonlijke zorgbehoeften.

Zakelijk

Onze aanpak en expertise is ook al jaren succesvol in andere sectoren dan de gezondheidszorg. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Over LIPS+

LIPS+ is in Nederland dé landelijke dienstverlener als het om textielverzorging gaat. Wij hebben meerdere grote wasserijen en wascentra verspreid in heel Nederland.

Dit zorgt ervoor dat we altijd in de buurt zijn van onze klanten. Alle wasserijen en wascentra zijn modern en efficiënt ingericht voor de reiniging van linnen, beroepskleding en uw persoonlijke was.

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.