Zorginstellingen - LIPS+

Zorginstellingen

Onze oplossingen voor zorginstellingen

Uw cliënten voelen zich prettiger en comfortabeler in een omgeving die zij als hygiënisch ervaren. De reiniging van het linnengoed is daarin van elimentair belang.

Een schoon en fris bed geeft cliënten nu eenmaal een lekker gevoel tijdens hun verblijf in uw zorginstelling. Veiligheid en een hoogwaardige kwaliteit van het (huur)linnen staat aan de basis daarvan.

 

Linnenverzorging

Vanuit onze rol als textielspecialist zorgen wij met vakkundig voorraadbeheer, periodieke controles en met proactief advies ervoor dat de veiligheid en kwaliteit van het linnengoed structureel geborgd is. De voorraad linnengoed is volledig afgestemd op het gebruik en ligt slechts kort in de kast.

Resultaat: uw cliënten zijn altijd verzekerd van voldoende linnen van hoogwaardige kwaliteit dat zorgt voor een zo aangenaam mogelijk verblijf.

[ipanorama slug=”waskamer360″]

Uitbesteden linnenkamer

Uw zorgmedewerkers kunnen alle taken van de linnenkamer(s) met een gerust hart aan ons over laten. Op alle wasserijen beschikken onze medewerkers over voldoende kennis, capaciteit en middelen. Voor vele zorginstellingen voeren wij interne diensten uit die in relatie staan met textielverzorging. Van het ophalen van vuil linnen, tot aan het in de kast leggen van de persoonlijke kleding van uw cliënten. Alle vormen van coderen beheersen wij en voeren we uit; zowel bij u op locatie als bij ons in de wasserij. Ook als zij wensen dat wij de tellingen van het linnengoed op ons nemen hebben wij hiervoor de kennis, capaciteit, middelen en mensen.

Voor het afbouwen van huidige linnenkamers binnen uw zorginstelling maken wij een overgangsplanning waarin stapsgewijs de overdracht van taken is opgenomen onderbouwd met een open kostencalculatie.

Resultaat: zorgmedewerkers hebben geen omkijken naar textielverzorging en kunnen zich volledig richten op de zorg en het welzijn van alle cliënten.

Ook uw linnenkamer uitbesteden?

Bel (010) 232 26 66 en ontdek vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen!

Persoonswas

Kleding heeft emotionele waarde en het leidt tot onvrede en onrust bij uw cliënten wanneer het niet tijdig terugkomt of zelfs zoek raakt. Om dat te voorkomen werken wij met de LipsPlus Identification tag (LI-tag); een klein, flexibel merkje met daarin een UHF (Ultra High Frequency)-chip.

Door deze chip weten we gedurende het gehele was- en afwerkproces exact waar uw favoriete blouse zich bevindt. Wij zijn de eerste wasserij wereldwijd die de tag-technologie op deze schaal succesvol toepast en hebben voor dit concept een innovatieprijs, de Global Best Practice Award, gewonnen.

Resultaat: doordat de kleding voorzien is van een LI-tag wordt alle schone was per cliënt gesorteerd en terugbezorgd.

100% leveringsbetrouwbaarheid

Unieke chiplabelregistratie door middel van de LI-tag

Bij binnenkomst in de wasserij voorzien wij het persoonsgoed van uw cliënten van een chiplabel; de LipsPlus Identification tag (LI-tag); een klein, flexibel merkje met daarin een UHF (Ultra High Frequency) -chip. De cliënt gegevens koppelen wij aan de LI-tag.

Uit privacy-overwegingen zijn de gegevens digitaal beveiligd en alleen door LIPS+ en op de locatie door de zorginstelling uitleesbaar. Tijdens het volledige wasproces wordt de LI-tag voortdurend gescand, waarmee wij gegarandeerd zorgen voor:

  • Altijd complete pakketten schoon wasgoed, op persoonsniveau gesorteerd;
  • Het volledig uitsluiten van verkeerd afgeleverd wasgoed en/of vermissingen.

Resultaat: LI-tag biedt 100% borging van leverbetrouwbaarheid:

Geautomatiseerde vergelijking van vuil ingeleverde artikelen met gewassen artikelen gedurende meerdere fasen in het proces; Multiscan met controle van elk geseald pakket met schoon wasgoed.

Laat uw persoonswas verzorgen door LIPS+

Meld u aan en wij nemen contact met u op.
Dat is weer een zorg minder in de zorg!

Beroepskleding verzorging

Uw zorgmedewerkers werken in een omgeving waar veiligheid en hygiëne van groot belang zijn voor het welzijn van cliënten en medewerkers. Ons actieve kledingbeheer zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd beschikken over representatieve, hygiënische dienstkleding die in de juiste maat voor hen beschikbaar is.

Met ons kledingbeheer is uw instelling gegarandeerd verzekerd van de meest optimale samenstelling van het kledingpakket. Op basis van managementinformatie stuurt onze accountmanager proactief op de beste dienstverlening tegen de laagste kosten. Het hanteren van een beheer-fee – in plaats van een huurbedrag wanneer kledingstukken hun minimale gebruikerstermijn hebben bereikt – is daar een goed voorbeeld van.

Gordijnenservice

Thuis is de belangrijkste plaats waar we leven. We brengen daar de meeste tijd door en het stimuleert onze fysieke en mentale gezondheid. Ook uw patiënten voelen zich het best in een woonomgeving die warm en huiselijk aanvoelt en waar zij voldoende privacy hebben. Schone, mooi hangende gordijnen dragen daar sterk aan bij. LIPS+ gordijnenservice is dé oplossing voor het reinigen en onderhouden van alle soorten gordijnen. Of het nu gaat over kamergordijnen, vitrages, lamellen, jaloezieën of bedgordijnen: wij staan voor u klaar. Denk hierbij onder andere aan:

  • Afhalen en ophangen van te reinigen gordijnen, vitrages, lamellen en jaloezieën door onze servicemedewerker;
  • Ophangen van tijdelijke reservegordijnen zodat de privacy van patiënten gewaarborgd blijft;
  • Aanvullen van ontbrekende haken, runners en eindstops;
  • Behandelen van jaloezieën met ultrasone reinigingstechniek;
  • Brandvertragend maken inclusief certificering;
  • Vakkundige reparatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Bel ons op (010) 232 26 66 of stuur ons een bericht.

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.