LIPS+ en BREYTNER gaan voor 100% elektrisch vervoer

LIPS+ en BREYTNER gaan voor 100% elektrisch vervoer

Elektrische truck van LIPS+ en BREYTNER

LIPS+ en BREYTNER gaan voor 100% elektrisch vervoer

Vol verwachting klopt ons hart… want sinds kort rijden we in Rotterdam met een 100% elektrische vrachtwagen waarbij groene stroom wordt opgewekt door zonnepanelen. Een uniek concept – in samenwerking met onze partner BREYTNER – met als doel om de luchtkwaliteit in de binnenstad te verbeteren.

Deze ontwikkeling maakt LIPS+ onderscheidend en hiermee staan we op 7 december 2017 als keynote spreker op het congres van de Topsector Logistiek te Delft.

Door samen te werken met onze klanten en partners (BREYTNER) komen concepten tot stand die leiden tot mooie innovaties. LIPS+ is namelijk het eerste bedrijf binnen de textielverzorging die deze vorm van transport heeft. We vinden dit heel speciaal want in de hele wereld rijden er maar 20 van zulke trucks rond!!

Het doel van onze klanten is duidelijk: patiënten en cliënten verzorgen en beter maken. Als MVO partner dragen we graag ons steentje bij om te zorgen voor schoon en stil vervoer zonder uitstoot van uitlaatgassen. Hiervoor hebben we zelfs een 5 sterren ECOSTARS certificaat, de maximale score, mogen ontvangen die ons elke dag doet beseffen dat we letterlijk op de goede weg zitten. Maar we blijven zoeken naar verbeteringen van onze ecologische footprint.

Samen Bewust Verder. Samen voor de grote PLUS.

Delen

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.