Innovatieve samenwerking tussen Driezorg en LipsPlus B.V. - LIPS+

Innovatieve samenwerking tussen Driezorg en LipsPlus B.V.

Innovatieve samenwerking tussen Driezorg en LipsPlus B.V.

PERSBERICHT

Raalte, 14 september 2018

 

Driezorg verlengt het contract met wasserij Lips+ en voert verbeteringen door. “De was wordt nu voorzien van een chip in plaats van een barcode. Dat biedt veel voordelen voor de cliënt”, aldus Monique Schrijver, teammanager facilitair Driezorg. “De was wordt traceerbaar. Dit voorkomt het zoekraken van kleding”. Ook het wasproces wordt verkort waardoor cliënten na 4 of 5 dagen hun schone was ontvangen. Volgens Lips+ directeur Eduard Molkenboer slaat de nieuwe werkwijze aan. “Wij merken dat onze klanten blij zijn met nieuwe ontwikkelingen zoals de UHF chip. We blijven dan ook innoveren. Zo wordt dit jaar de “was” app geïntroduceerd waarmee bewoners en mantelzorgers te allen tijde hun was kunnen traceren en de kosten kunnen inzien”.

Contract verlengd
Het contract is 13 september jl. officieel verlengd en ondertekend door Eduard Molkenboer, directeur bij wasserij Lips+ en Janita Gorte, directeur-bestuurder bij Driezorg (zie foto). Beide partijen zijn blij met de hernieuwde, innovatieve samenwerking.

Delen

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.