De sok van opa Wim raakt nooit meer kwijt door LI-tag

De Sok Van Opa Wim Raakt Nooit Meer Kwijt

De sok van opa Wim

De Sok Van Opa Wim Raakt Nooit Meer Kwijt

De stapels was in de zorg groeien. Wasserij LIPS+ in Gemert heeft 350.000 kledingstukken van cliënten van zorginstellingen van een identificatiechip voorzien waardoor kledingstukken – zoals de sok van opa Wim – nooit meer kwijt raakt.

Innoveren is één van de kernwaarden van LIPS+. Door goed te luisteren en samen te werken met klanten en haar medewerkers, patiënten & cliënten, worden concepten ontwikkeld die leiden tot mooie resultaten. Waaronder de LI-tag (LipsPlus Identification tag). Een kleine chip die in elke kledingstuk wordt bevestigd dat gedurende het gehele wasproces door ons getraceerd kan worden. Zo raken lievelingskledingstukken nooit meer kwijt. Dus ook niet de sok van opa Wim. Hoe dit in zijn werk gaat? Lees hier het gehele artikel.

Delen

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.