GGZ Westelijk Noord-Brabant – Mw. Baars-van Beek – LIPS+

GGZ Westelijk Noord-Brabant – Mw. Baars-van Beek

GGZ Westelijk Noord-Brabant – Mw. Baars-van Beek


Referentie Description

Kwaliteitsverbetering persoonsgoed

Borgen van de serviceverlening doen wij door vooral te luisteren naar onze klanten en waar nodig bij te sturen. Een recent voorbeeld van een gerealiseerd kwaliteitsverbeteringstraject is GGZ Westelijk Noord-Brabant. In november 2016 is deze instelling met 348 bedden overgestapt van persoonsgoed met barcodering naar codering via de LI-tag.

 

Uiting van tevredenheid:

Joyce Baars-van Beek: “Nadat we binnen GGZ Westelijk Noord-Brabant hadden besloten om de persoonswas volgens de nieuwste technologie, de LI-Tag, te laten labelen wist ik dat we een kwaliteitsslag zouden gaan maken. Monique Sledsens had ons toegezegd dat er van onze kant weinig inspanning nodig was voor deze verandering. Dit is ook zo uitgekomen. Belangrijk hierin is dat GGZ Westelijk Noord-Brabant en LIPS+ van het begin af aan gezamenlijk zijn opgetrokken en het hele proces goed hebben doorlopen. Dit heeft ertoe geleid dat we een vlekkeloze overgang hebben kunnen bewerkstelligen. De persoonwas wordt prima uitgevoerd door LIPS+, de kleding komt op tijd, compleet en volgens de gemaakte kwaliteitsafspraken retour. We kijken terug op een goed verlopen proces en willen niet meer terug naar de oude manier van kleding merken”.


Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.