Cordaan – Mw. Classen – LIPS+

Cordaan – Mw. Classen

Cordaan – Mw. Classen


Referentie Description

Referentie over implementatiefase; onze klant aan het woord

In oktober 2015 ontvingen wij de opdracht voor het uitvoeren van de textielverzorging bij zorginstelling Cordaan; één van de grootste zorgorganisaties uit Amsterdam en omstreken. De opdracht tot dienstverlening omvat de verzorging van huurlinnen, persoons- en instellingsgebonden goed en dekbedden bij alle locaties van Cordaan. Op 2 januari 2016 zijn wij bij Cordaan gestart.

Amanda Classen, Programmamanager Facilitaire Zaken & Dienstverlening:
“Met instellingen op 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep is Cordaan een zorgaanbieder met een grote regionale dekking. Door die lokale aanwezigheid en het feit dat elke instelling weer andere wensen en behoeften heeft, was ik benieuwd naar de praktische uitvoering van de implementatie door LIPS+. Implementatiemanagers Wim Muns en Oedske Plantinga overtroffen mijn verwachtingen vanaf het eerste moment. Door hun managementvaardigheden en eigen ervaring op de werkvloer konden zij direct inspelen op mogelijke vertragingen in de implementatiefase en werd dit voorkomen. Ook de manier waarop Wim en Oedske mij periodiek op de hoogte hielden van de voortgang heb ik als zeer prettig ervaren. Het resultaat hebben we samen behaald: een dienstverlening die vanaf dag 1 volledig voldoet aan de wensen en behoeften van onze cliënten. Daar doen we het voor!”


Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.