Productiemanager, locatie Goes - LIPS+

Productiemanager, locatie Goes

Voor onze vestiging te Goes, waar we met circa 70 medewerkers het textiel voor in het bijzonder verpleeg- en verzorgingsinstellingen en de bewoners hiervan verzorgen, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

PRODUCTIEMANAGER m/v

Functieomschrijving:

Op een veilige wijze zorgen voor de dagelijkse productie is je voornaamste verantwoordelijkheid. Hierbij ben je, via 2 teamleiders, hiërarchisch manager van ca. 60 medewerkers. Je coacht jouw mensen naar een hoger niveau en probeert het beste uit hen te halen. Het transport heeft de vestiging in eigen beheer en de chauffeurs worden door jou aangestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de onderhoudsmonteurs en de coördinatie van alle TD-activiteiten. Het bedrijf is actief fan van de LEAN-methodiek en er zijn al diverse projecten succesvol geïmplementeerd. Een groot deel van de tijd ben jij dan ook bezig met het uitdenken en uitwerken van verbeterprojecten. Je analyseert de huidige werkprocessen en denkt na over verbeteringen of efficiency slagen. Jouw ideeën werk je uit en implementeer je, alleen of door het formeren van een team. Veiligheid, orde en netheid zijn focuspunten die constant jouw aandacht hebben.

Je rapporteert aan de Bedrijfsmanager en bent voor hem een sparringpartner.

Gevraagd wordt:

We zijn op zoek naar frisse, enthousiaste hands-on kandidaten met visie, charisma, leidinggevende ervaring en gevoel voor cijfers/data en technologie. Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, die klantgericht is en een brede en veelzijdige operations functie wil en kan vervullen.

Je beschikt over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, proceskennis en hebt een pragmatische instelling. Je denkt snel, schakelt gemakkelijk en bent in staat om goede mensen om je heen te verzamelen en te motiveren. Belangrijk hierin is dat je analytisch bent, je snel werkprocessen overziet en continu nadenkt over of de manuren nuttig besteed worden. Ook ben je goed in het schakelen tussen enerzijds het beleveren van de klanten, de mensen op jouw afdelingen, de TD en de dagelijkse productie en anderzijds de kortlopende en langer lopende projecten ‘ongoing’ en ‘in control’ te houden.

Ervaring met verbetertechnieken, zoals LEAN, is een pré.

 

Informatie en sollicitatie: Heb je belangstelling, richt dan jouw sollicitatie met een CV aan: hr@lipsplus.nl ter attentie van Sandra Brouwer, HR Manager. Een assessment is onderdeel van de procedure. Voor meer informatie kun je met William Harte, Bedrijfsmanager, contact opnemen: telefoonnummer 0113 – 23 31 50.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.