Medewerker Secretariaat (full-time), locatie Raalte - LIPS+

Medewerker Secretariaat (full-time), locatie Raalte

Voor onze vestiging te Raalte zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Medewerker Secretariaat m/v

Functieomschrijving:

Binnen het team ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle secretariële- en administratieve werkzaamheden. Je ondersteunt de klantenservice. Neemt klachten aan en registreert deze. Tevens ondersteun je de bedrijfsmanager op een adequate wijze, waarbij zorgvuldigheid, inlevingsvermogen, kwaliteit, procesbegeleiding en structurering een belangrijke rol spelen. Je verricht ondersteunende/administratieve HR werkzaamheden. Je verwerkt de mutaties bij in- en uitdienst treden en bewaakt de planning omtrent beoordelingsgesprekken en de directiebeoordeling. Ook bereid je de audit voor van verschillende certificeringen. Je werkt nauw samen met de medewerkers van het secretariaat en de productie.

Gevraagd wordt:

Wij zoeken kandidaten met MBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden. Je werkt dan ook nauwkeurig en spreekt en schrijft prima Nederlands. Verder ben je zorgvuldig en discreet en ben je bewust van de vertrouwelijkheid van de informatie waarmee je omgaat. Ook heb je een goede kennis van MS Office (Word en Excel). Je bent collegiaal en een echte teamspeler die als spin-in-het-web schakelt tussen de verschillende afdelingen van de vestiging. Je behoudt overzicht over je werkzaamheden onder alle omstandigheden.

Wij bieden afwisselende baan binnen een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is.

Solliciteren: Heb je interesse in bovenstaande vacature, richt dan jouw sollicitatie, voorzien van een motivatie en CV, aan: hr@lipsplus.nl ter attentie van Sandra Brouwer, HR Manager. Voor meer informatie kun je met Alfons Schotman, bedrijfsmanager, contact opnemen: telefoonnummer 0572 – 32 80 00.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.