Onderhoudsmonteurs (m/v) - LIPS+

Onderhoudsmonteurs (m/v)

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde

Onderhoudsmonteurs (m/v)

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het technisch functioneren en de optimale conditie van de machines, installaties en de gebouwen. De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig snel en adequaat oplossen van storingen, het uitvoeren van preventief onderhoud op basis van machinedocumentatie en het onderhoudsplan om storingen en verstoringen in het proces tot een minimum te beperken.

Wat verwachten wij?

Door de diversiteit van de verschillende technieken (elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydrolisch) is de ideale kandidaat een allround onderhoudsmonteur, met een elektrotechnische opleiding op MBO niveau. Het kunnen lezen van elektrische schema’s is geen probleem en kennis van PLC besturingen is een pré. Je bent zelfstandig, maar ook in staat om in teamverband te werken. De werktijden worden afgestemd op de productietijden waarbij je ook bereid bent in de avonden en indien nodig op zaterdag te werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Solliciteren: Om te weten op welke locatie wij op zoek zijn naar Onderhoudsmonteurs, kun je met Sandra Brouwer, HR Manager, contact opnemen: telefoonnummer 06 – 229 98 225. Heb je daarna interesse, richt dan jouw sollicitatie, voorzien van een motivatie en CV, aan: hr@lipsplus.nl ter attentie van Sandra Brouwer

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.