Wij zoeken chauffeurs (M/V)

Chauffeur (m/v), locatie Voorburg

Voor onze locatie in Voorburg zoeken wij een chauffeur

Wie wij zoeken?

Wij zoeken kandidaten in het bezit van groot rijbewijs (C en bij voorkeur E) en code 95. Omdat je voor de Zorg rijdt moet je klantgerichte zijn en ervan bewust zijn dat je het visitekaartje van LIPS+ bent.

Wat wij bieden?

Wij bieden gunstige werktijden en een marktconform salaris.

De aanstelling is in eerste instantie voor bepaalde tijd met de intentie om het dienstverband na deze periode voort te zetten.

Over LIPS+

LipsPlus B.V. is dé landelijke dienstverlener als het om textielverzorging gaat. De onderneming is volledig gespecialiseerd in full-service dienstverlening voor de intra- en extramurale gezondheidszorg. Daarbij staat men garant voor een effectieve en efficiënte textielverzorging, zowel extern als intern georganiseerd. Met een uitgedacht dienstverleningsconcept ontzorgt zij daarmee haar klanten volledig op het gebied van textielverzorging.

Pas jij bij deze baan of weet je iemand die hier geschikt voor is? Wij komen graag met goede mensen in contact. Solliciteren (inclusief CV) kan via voorburg@lipsplus.nl en voor vragen kan gebeld worden met Paul Lassooij, 070 – 386 24 23.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.