Hier zijn we trots op - LIPS+

Hier zijn we trots op

Samen voor de grote PLUS

Hier zijn we trots op!

Global Best Practice Award

Voor ons innovatieve concept ‘Maatwerk in persoonswas’ hebben we in 2016 de ‘Global Best Practice Innovation Award – Textile Service’ in ontvangst mogen nemen. Door middel van een Ultra High Frequency-chip wordt elk kledingstuk gedurende het wasproces gelokaliseerd en raken kledingstukken niet meer zoek. Op deze manier maken we persoonlijke was weer écht persoonlijk. Hier zijn wij trots op!

FIRA

Sinds 2016 is LIPS+ opgenomen op het FIRA platform. FIRA is een verificatiebureau en verifieert MVO-rapporten van bedrijven en instellingen. Het FIRA Platform is een digitaal register waar wij als bedrijf onze MVO-prestaties zichtbaar kunnen maken aan klanten. Het platform sluit nauw aan bij internationale en nationale normen op het gebied van duurzaamheid.

ISO 14001 / Milieu

LIPS+ is ISO 14001 gecertificeerd. Het uitgangspunt van de ISO 14001:2015 norm voor milieumanagement is continue verbetering, ook vastgelegd in de intentieverklaring milieu- en energiezorg. Verbeterpunten in deze verklaring zijn gericht op energieprestatie, afvalreductie & duurzame verpakkingen, verduurzaming van transport en innovatie.

Klik hier om ons certificaat te zien

PSO Certificering

In 2017 heeft LIPS+ met de vestiging Gemert ‘Trede 2’ bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! Trede 2 betekent dat we ruim bovengemiddeld presteren als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie.

De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat onze LIPS+ vestiging te Gemert op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

CERTEX

In het CERTEX kwaliteitssysteem zijn prestatievereisten vastgelegd voor zowel de processen als het hygiëneniveau. De CERTEX systematiek en prestatievereisten bieden een goede basis om op een verantwoorde wijze de hygiënische kwaliteit van het product te kunnen garanderen. Managementsystemen zoals ISO en RABC geven richtlijnen van wat er beheerst dient te worden. CERTEX gaat hier verder in door de exacte grenswaarden voor te schrijven.

LIPS+ heeft een CERTEX ondernemingscertificaat, gebaseerd op ISO 9001:2015. De voordelen van een ondernemingscertificaat zijn dat alle afdelingen onder één certificaat vallen, hetgeen synergie en eenduidigheid bewerkstelligt. Daarmee hebben alle productiebedrijven van LIPS+ een goed werkend kwaliteitsborgingssysteem. In de CERTEX norm krijgt kwaliteitsgarantie aandacht door eisen als klanttevredenheid, verbeteracties en managementverantwoordelijkheid, welke weer leiden tot een juiste beheersing van processen.

Klik hier om ons certificaat te zien

Zelfstandigheid

_


100 jaar ervaring

in textielverzorging


Innovatieve oplossingen


Samenwerking

met partners in de keten


Bereikte resultaten met onze klanten

(kostenbesparingen, efficiencyverbeteringen en kwaliteitsverbeteringen)


Samen voor de grote PLUS

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.