Missie, visie en kernwaarden - LIPS+

Missie, visie en kernwaarden

Samen voor de grote PLUS

Onze missie, visie en kernwaarden

Missie

Onze dienstverlening en producten zorgen ervoor dat onze gebruikers veilig en prettig kunnen herstellen, werken en wonen.

De werkwijze van LIPS+ is erop gericht om de integrale bedrijfsprocessen te verbeteren door inzet van onze vakkennis en passie. Daarmee bieden we de best mogelijke textielverzorging.

Visie

Wij realiseren onze missie door de doelen van onze klanten centraal te stellen ten behoeve van een nóg beter zorgaanbod. Zo wordt elke dagelijkse keuze een bewuste: wat kan er vandaag weer beter dan gisteren. Waarbij de ene innovatie het startschot geeft voor de volgende. Ook de manier waarop we naar verbetering streven doen we bewust samen, dus met aandacht voor de klanten en haar patiënten en cliënten, de medewerkers, onze leveranciers en de maatschappij/milieu.

Wij bieden een veilige werkomgeving waar medewerkers met plezier kunnen werken. Wij hanteren de strengste normeringen voor hygiëne en veiligheid. Zo gaan we Samen Bewust Verder, Samen voor de grote PLUS.

Samen

De grote PLUS bereiken we door met plezier, betrokkenheid en respect samen te werken. Samen met onze medewerkers, klanten en leveranciers.

Bewust

We zijn ons bewust waar we het voor doen en handelen hiernaar. We nemen bewust de verantwoordelijkheid op het gebied van hygiëne, veiligheid en milieu ten behoeve van onze klanten en haar patiënten en cliënten.

Verder

We zijn nieuwsgierig, leergierig en we durven te veranderen omdat we overtuigd zijn dat we verder komen door te blijven ontwikkelen en innoveren.

Samen voor de grote PLUS

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.