Synergy Health Textielservice heet voortaan LIPS+ - LIPS+

Synergy Health Textielservice heet voortaan LIPS+

Synergy Health Textielservice heet voortaan LIPS+

Na een succesvolle management buy-out eerder in 2017 wijzigt Synergy Health Textielservice B.V. per vandaag haar naam naar LipsPlus B.V. Het voorheen vertrouwde Lips Textielservice krijgt zo een ‘revival’.

LIPS+ is een landelijke textieldienstverlener in de zorg. Algemeen Directeur Eduard Molkenboer over de naamswijziging:

“Alleen maar goede textielverzorging leveren is niet meer voldoende in deze huidige markt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich voor de volle 100% kunnen focussen op het bieden van waar zij goed in zijn: optimale gezondheidszorg aan cliënten. Door extra dienstverlening van onze kant (zoals ‘Maatwerk in Persoonswas’, waarbij een chip ervoor zorgt dat elk kledingstuk gevolgd kan worden) kunnen onze klanten efficiënter en (kosten) effectiever werken. Zo geven wij concreet inhoud aan de ‘plus’ van LIPS+. ”

De nieuwe naam wordt uiteraard vergezeld van een nieuwe huisstijl en logo. Deze worden zo snel mogelijk ingevoerd op alle middelen en corporate uitingen van LIPS+, te beginnen met een nieuwe vloot van 64 vrachtwagens.

Delen

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.