Op zoek naar verloren voorwerpen in onze wasserij - LIPS+

Op zoek naar verloren voorwerpen in onze wasserij

Een van de gevonden voorwerpen

Op zoek naar verloren voorwerpen in onze wasserij

Beren, schapen of honden…. we vinden deze ‘voorwerpen’ dagelijks in onze wasserijen!

Geen echte natuurlijk maar knuffels van kinderen. En die willen we graag aan ze terugbrengen. Net zoals de sleutels, bankpasjes en mobiele telefoons die per ongeluk met de was bij ons binnenkomen.

Hoe we dit doen?

Lips+ heeft een procedure om gevonden voorwerpen snel en makkelijk bij de rechtmatige eigenaar terug te bezorgen. Deze procedure biedt Lips+ de mogelijkheid om verloren spullen rechtstreeks aan onze klanten, haar medewerkers en patiënten/cliënten te retourneren.

In het geval persoonlijke waardevolle bezittingen, zoals sieraden, telefoons, knuffels, (auto-) sleutels, kunstgebitten, portemonnees, bankpasjes en dergelijke worden vermist dan kunt u dit kenbaar maken op het ‘vermissingsformulier voorwerpen’. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in en stuur dit per email naar de Lips+ vestiging waar uw was wordt verzorgd. Wij laten u per mail weten of het voorwerp is gevonden. Het gevonden voorwerp wordt vervolgens bij de contactpersoon of linnenkamer van uw instelling afgeleverd of de eigenaar kan het voorwerp persoonlijk bij de betreffende Lips+ vestiging komen afhalen.

Artikelen zoals scharen, stethoscoop, insulinepompen, bloedbuisjes worden ter attentie van de linnenkamer in de gebruikelijke enveloppe retour gestuurd.

Delen

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.