Ondertekening voor een sterke samenwerking met het VUmc

Ondertekenmoment VUmc

Ondertekenmoment VUmc en LIPS+

Ondertekenmoment VUmc

Afgelopen maandag 25 september jl. was het zover: het officiële ondertekenmoment met het VU Medisch Centrum (VUmc).

VUmc en LIPS+ gaan de komende drie jaar met elkaar in partnerschap werken aan een nog betere textielverzorging. Het gaat om de reiniging van linnengoed en beroepskleding. De samenwerking tussen VUmc en LIPS+ werd bekrachtigd in aanwezigheid van facilitair manager Michel Schapers, unithoofd schoonmaak en textiel Ellen de Thouars – beide van het VUmc -, algemeen directeur Eduard Molkenboer, commercieel manager Hein Middelburg en accountmanager Caren Hulscher van LipsPlus B.V. We hebben er zin in om er een groot succes van te maken!

Achtergrond
VUmc is één van de acht universitair medische centra (UMC) in Nederland en staat als kenniscentrum voor onderscheidend wetenschappelijk onderzoek, in samenhang met patiëntenzorg en hoogwaardig wetenschappelijk onderwijs. Het ziekenhuis heeft 700 bedden en ongeveer 4.800 dienstkledingdragers.

Delen

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.