LipsPlus Tiel wint FTN Energieprijs 2019

LipsPlus Tiel wint FTN Energieprijs 2019

LipsPlus Tiel wint FTN Energieprijs 2019

Vrijdag 13 september werd tijdens het Laundry Experience Event 2019 de FTN Energieprijs 2019 uitgereikt aan LipsPlus Tiel. De bekroning van een succesvol jaar van energie-efficiencyverbetering en CO2-reductie binnen de sector textielservice.

Hoewel de gemiddelde score van de branche met 1,7 % iets lager was dan de afgelopen jaren, werd nu al, twee jaar voor het einde van de MeerJarenAfspraak met het Ministerie van I&W de afgesproken totaalscore van 30% over vijftien jaar overtroffen.

De genomineerde bedrijven voor 2019 waren LipsPlus Emmen, LipsPlus Tiel en Newasco Van Houten Heemstede. Nadat de bedrijven hun inspanningen om een goed resultaat te behalen in energiebesparing hadden toegelicht, besliste een onafhankelijke jury van zeven personen wie de winnaar werd van de drie genomineerden. De spanning liep op toen LipsPlus Tiel uiteindelijk als winnaar van de FTN Energieprijs 2019 werd uitgeroepen!

De heer Ribbink mocht de prijs en wisselbeker in ontvangst nemen uit handen van Ruud Meijer (voorzitter FTN).

Bron: Textielbeheer

Delen

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.