LipsPlus Gemert behaalt trede 3 van de PSO-Prestatieladder

LipsPlus Gemert behaalt trede 3 van de PSO-Prestatieladder

LipsPlus Gemert behaalt trede 3 van de PSO-Prestatieladder

De vestiging Gemert werd op donderdag 19 september geauditeerd voor de zogenaamde PSO-Prestatieladder. De PSO-prestatieladder is een norm die toetst in hoeverre bedrijven mensen met een arbeidsbeperking óf een grote afstand tot de arbeidsmarkt een kans in hun organisatie via een baan of werkervaringsplek geeft. De afgelopen jaren bevond Gemert zich al op trede 2 maar de inspanningen van de laatste jaren werden beloond. De vestiging Gemert is na de audit op de bovenste trede uitgekomen, trede 3; de hoogst haalbare (h)erkenning als het gaat om de begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

LipsPlus Gemert heeft inmiddels een aanzienlijke ervaring op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). In samenwerking met de collega’s van de Senzer groep verrichten dagelijks ruim 50 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt uiteenlopende wasserij werkzaamheden.

De vestiging Gemert levert een belangrijke bijdrage op het gebied van MVO, maar ook verschillende andere vestigingen laten op dit vlak mooie en waardevolle resultaten zien.

Delen

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.