LIPS+ blijft met de keuze voor Simac en ReadSoft op koers

LIPS+ blijft met de keuze voor Simac en ReadSoft op koers

LIPS+ blijft met de keuze voor Simac en ReadSoft op koers

Drie uitgangspunten voor nieuwe oplossing factuurverwerking
In totaal 20.000 facturen, een koppeling met het ERP-systeem IFS 9 en het updaten van een verouderde ReadSoft versie. Dit waren de belangrijkste uitgangspunten voor Karin Maas, Financieel Manager bij Lips+, in haar online zoektocht naar een nieuwe oplossing en leverancier voor factuurverwerking.

Al snel kwam ze bij Simac Document Solutions uit. Simac levert, implementeert en onderhoudt ReadSoft al vele jaren en verleent maximale service en support.

Hoe snel het kan gaan…
Half oktober 2017 gaf Business Development Manager Ruben van der Leer een demo bij Lips+ in Schiedam. Ook de offerte werd gelijk besproken. De lijnen waren kort en nog voor het eind van de maand was het contract getekend.In januari was Lips+ live. Zo snel kan het dus gaan!

Karin Maas, financieel Manager Lips+:
“Als inmiddels zelfstandig bedrijf hadden we dit keer een actieve rol bij het zoeken naar de beste oplossing voor het verwerken van onze facturenstroom. Zes jaar geleden zijn we begonnen met het scannen en herkennen van de facturen en het was nu tijd om onze processen verder te optimaliseren. Online kwamen we al snel bij Simac uit, een partij waarmee we in het verleden hebben samengewerkt. Eenmaal aan tafel bleek ook de interface met ons ERP-systeem IFS 9 snel te realiseren en hierdoor kwam alles in een stroomversnelling. Als ik terugkijk ben ik heel tevreden. Natuurlijk zijn er wel verbeterpunten maar in het algemeen ben ik dik tevreden over Simac!”

 Ruben van der Leer over Lips+:
“De keuze voor ReadSoft was een logische keuze voor Lips+ omdat het textielverzorgingsbedrijf al via het voormalige moederbedrijf met ReadSoft werkte. Door de afsplitsing van Lips+ was er nu behoefte aan een zelfstandige omgeving. We hebben een totaal nieuwe implementatie van ReadSoft geadviseerd. Hiermee konden we volledig aan de wensen en eisen van Lips+ tegemoet komen. Inmiddels ligt Lips+ met ReadSoft versie 5-6, voor wat factuurverwerking betreft, weer helemaal op koers. Door te kiezen voor Simac is Lips+ verzekerd van updates bij nieuwe versies, onderhoud, trainingen en support.

Ook de oplossing ReadSoft Smart XML komt bij Lips+ goed van pas. Omdat er voor XML-facturen niet één standaard formaat is, krijgt Lips+ deze facturen in allerlei verschillende formaten binnen. Met de ReadSoft Smart XML oplossing verwerkt Lips+ voortaan probleemloos ieder XML-formaat. “

Samen Bewust Verder. Samen voor de grote PLUS.

Delen

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.