Innovatieve samenwerking tussen Driezorg en LipsPlus B.V. - LIPS+

Global Best Practices Award 2018

Global Best Practices Award 2018

Op vrijdag 19 oktober 2018 heeft Lips+ in Milaan gestreden om de Global Best Practices Award 2018. Deze wedstrijd vindt elke twee jaar plaats en deze keer deden er 150 wasserijen uit de hele wereld mee!

Twee jaar geleden werden we eerste met ons concept voor UHF chiptechnologie in persoonsgoed. Dit jaar zijn we als vierde geëindigd met onze WasApp+. De WasApp+ biedt cliënten en zaakwaarnemers de mogelijkheid snel en efficiënt hun zaken te regelen omtrent het persoonsgebonden wasgoed. Ook op de overall ranglijst van industriële wasserijen (wereldwijd!) bereikte LIPS+ de vierde positie. Binnen Nederland is deze plek goed genoeg om met recht te worden bestempeld als de beste gezondheidszorgwasserij van Nederland, iets om trots op te zijn!

Delen

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.