CleanLease kondigt voornemen aan tot overname specialist in textielverzorging Lips+

ACM akkoord met overname Lips+ door Active Capital Company

ACM akkoord met overname Lips+ door Active Capital Company

Persbericht

ACM akkoord met overname Lips+ door Active Capital Company

De Autoriteit Consument en Markt (ACM ) heeft vandaag bekend gemaakt akkoord te gaan met de voorgenomen overname van Lips+ door Active Capital Company en de samenvoeging met CleanLease. Aan de goedkeuring van deze overname heeft de ACM geen voorwaarden verbonden.

De ACM concludeert in haar onderzoek dat er na de overname voldoende concurrentie overblijft voor ziekenhuizen voor hun textielverzorging. De ACM heeft voor haar onderzoek vragen gesteld aan ziekenhuizen en concurrenten. Daarbij heeft de ACM onder andere gekeken naar de concurrentie tussen textielverzorgers bij aanbestedingen van ziekenhuiscontracten.

De directies van CleanLease en Lips+ zijn verheugd met de goedkeuring door de ACM en verwachten binnen enkele weken de transactie te kunnen afronden.

Het volledige persbericht van de ACM is te vinden op de website van de ACM.

Delen

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.