CleanLease en Lips+ gaan definitief samen verder

CleanLease en Lips+ gaan definitief samen verder

CleanLease en Lips+ gaan definitief samen verder

Koudekerk aan den Rijn, 21 oktober 2019 – Specialisten in textielverzorging CleanLease en Lips+ gaan definitief samen verder. De combinatie heeft circa 1.500 medewerkers in dienst en vervolgt haar activiteiten onder de naam CleanLease. De transactie werd in maart aangekondigd en is, na akkoord van de Autoriteit Consument & Markt, nu afgerond.

CleanLease en Lips+ vormen samen een gespecialiseerde dienstverlener in textielverzorging en logistiek die zich dankzij haar landelijk dekkend vestigingen netwerk altijd dichtbij haar klanten bevindt.  Samen kunnen CleanLease en Lips+ beter beantwoorden aan de toenemende behoefte van opdrachtgevers aan een professionele partner die continue kwaliteitsverbetering, innovatie en proces- en kosten optimalisatie over de gehele keten heen kan realiseren.

“We kunnen innovatieve concepten, zoals de toepassing van RFID chips in linnen en kleding, en duurzame logistieke oplossingen die we ieder afzonderlijk ontwikkeld hebben nu voor al onze klanten beschikbaar maken”, zegt Theo Lantinga, CEO CleanLease. “Wij krijgen nu meer mogelijkheden om te investeren in oplossingen die passen bij de behoeften van onze klanten.
We creëren hiermee een solide basis voor een gezonde onderneming die samen met onze klanten lange termijn partnerships kan aangaan.”

Ook Eduard Molkenboer, CEO Lips+, is gelukkig met de samenwerking. “Het is voor zowel onze klanten als voor onze medewerkers erg belangrijk dat we ons voortdurend kunnen blijven ontwikkelen. Door onze locale betrokkenheid en kennis van onze klanten kunnen we de klanttevredenheid verder uitbouwen. En we krijgen nu meer ruimte om te investeren in opleidingen en trainingen voor onze medewerkers.”

Delen

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.

Zoekt u actuele algemene informatie over ons bedrijf, bezoek dan de website van CleanLease.